Лабіринти життєтворчості української Аріадни: нове прочитання Наталії Кобринської - Кіраль, С. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Швець А. “Жінка з хистом Аріадни”: Життєвий
світ Наталії Кобринської в генераційному,
світоглядному і творчому вимірах: монографія /
Інститут Івана Франка НАН України; Лекторій СУА
з жіночих студій; ВГО Союз Українок. – Львів,
2018. – 752 с. – (Серія “Літературознавчі студії”;
вип. 23).