80 років Кондратюку Станіславу Євгеновичу (Металл и литье Украины, 2018)
Кондратюк Станіслав Євгенович – доктор технічних наук, професор, завідуючий відділу металознавства та фазово-структурних перетворень сталей та сплавів Фізико-технологічного інституту металів та сплавів НАН України.