Казка як проект нараційної ідентичності - Дуркалевич, І.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті розглянуто процес нараційної ідентифікації як один із ключових аспектів казкотерапії. Ідентифікація із казковими героями й ситуаціями представлена у вигляді важливого чинника внутрішньої інтеграції й конструктивного розвитку дитячого “я”. The process of narrative identification as one of key aspects of fairy-tale therapy is considered in the article. Identification with fairy-tale heroes and situations is presented as an important factor of internal integration and structural development of child's “self”.