Формування системи франчайзингу як фактора вирішення екологічних проблем - Ілляшенко, І.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2014)
Розкрито цілі та задачі екологічного франчайзингу з урахуванням потреб сьогодення. Запропоновано напрями розвитку екологічного франчайзингу. Висвітлено причини ризиків на шляху впровадження екологічних франшиз. Досліджено можливості
вирішення завдань для успішного розвитку екологічно спрямованого підприємництва на засадах франчайзингу. Значну увагу приділено перспективам та проблемам екологічного франчайзингу в Україні. The aims and objectives of environmental franchising based on modern needs are revealed. The directions of ecological franchising development are suggested. The reasons of risks in implementing of environmental franchises are shown. The possibilities of solving problems for the successful development of environmentally oriented business based on franchising are investigated. Particular attention is paid to the prospects and problems of environmental franchising in Ukraine.