Роксоляна Петрівна Зорівчак (Слово і Час, 2018)
16 жовтня ц. р. науково-освітня і перекладацька спільнота
України зазнала невідшкодовної втрати: відійшла у вічність
Роксоляна Петрівна Зорівчак (1934 – 2018) – чільний
український перекладознавець, док тор філологічних
наук, професор Львівського національного університету
ім. І. Франка.