Роль сценічно-ігрової діяльності в літературно-творчому вихованні молодших школярів - Кругленко, І.О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
В статті обґрунтовано роль сценічно-ігрової діяльності у літературно-творчому вихованні дітей та презентовані варіанти її організації у гуртковій роботі з учнями початкової школи. The role of art- playing activity in art-literary education of children is substantiated in the article. Different variants of its organization in club-work wish the pupils of primary school are presented.