Наші презентації (Слово і Час, 2018)
Українська фольклористична енциклопедія: У 2 т. – Т. 1: А – Л; Слідчо-наглядові справи Тараса Шевченка. Корпус документів (1847 – 1859). Метаграфовані тексти; Кравців Б. Під рідними і зорями чужими; Література на полі медій; Кобилянська О. Зібрання творів: У 10 т. – Т. 1–5; Актуальныя праблемы літаратуразнаўства і фалькларыстыкі.