Сербський роман на межі ХХ – ХХІ століть у координатах компаративістики - Зарва, В. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Білик Н. Л. Стратегії компаративістики в
сербському романі порубіжжя ХХ – ХХІ сторіч:
монографія. – Київ: Освіта України, 2018. – 693 с.