Проблема становлення особистості у творчості Віктора Близнеця (на прикладі повісті “Женя і Синько”) - Дудінова, Н.О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті досліджується проблема становлення особистості на прикладі твору «Женя і Синько» Віктора Близнеця. Проблема основана на контрастному зображенні двох головних героїв. The article deals with the problem of personality forming at the example of Victor Bliznets’s story “Zhenya and Synko”. The problem is based on the contrastive description of the main characters of the story.