Дворянство Бессарабії за матеріалами першого загальноросійського перепису населення (1897 р.) - Башли, М. (Краєзнавство, 2013)
У статті аналізуються відомості про чисельність, походження, етнічний склад та рівень освіченості дворянства Бессарабської губернії наприкінці ХІХ ст. В статье анализируются сведения о численности, происхождении, этническом составе и уровне образования дворянства Бессарабской губернии в конце ХІХ ст. This article analyzes events about number, origin, ethnic structures and level of education of the nobility of Bessarabs’ka province at the end of the XIX th century.