Особливості економічного розвитку Південної Бессарабії у складі королівської Румунії (1918–1940 рр.) - Вєтрова, Г. (Краєзнавство, 2013)
Досліджується розвиток сільського господарства, промисловості та торгівлі в Південній
Бессарабії у міжвоєнний період. Исследуется развитие сельского хозяйства, промышленности, торговли в Южной Бессарабии в составе
королевской Румынии (1918 – 1940 гг.). The development of agriculture, industry and trade in South Bessarabia under Romanian rule during years of
1918-1940 is studied here.