Освітянське краєзнавство для літніх людей: реальність і контури на майбутнє - Бабушко, С. (Краєзнавство, 2013)
У статті розглядається питання вивчення студентами пенсійного віку туристичного краєзнавства, аналізується діяльність факультету туристичного краєзнавства Київського університету третього покоління, що діє в Інституті туризму Федерації професійних спілок
України. В статье рассматривается вопрос изучения студентами пенсионного возраста туристического
краеведения, анализируется деятельность факультета туристского краеведения Киевского университета
третьего поколения, действующего в Институте туризма Федерации профессиональных союзов Украины. The article represents the problem of studying tourist local lore by elderly people. There has also been analyzed
the activity of the corresponding faculty in Institute of Tourism as a department of Kyiv Third Age University.