Незламний (до 75-річчя з дня народження Василя Стуса) - Бажан, О. (Краєзнавство, 2013)
На основі документів ЦК КПУ, Комітету держбезпеки при РМ УРСР розглянуто правозахисну
діяльність українського поета, перекладача В.Стуса. На основании документов ЦК КПУ, Комитета госбезопасности при СМ УССР рассмотрено
правозащитную деятельность украинского поэта и переводчика В.Стуса. On the basis of the documents of the Central Committee of Ukraine’s Communist Party and the KGB in Ukrainian
Soviet Socialist Republic there has been considered the rights protection activity of Ukrainian poet, interpreter
V.Stus.