Нові грані співробітництва - Букет, Є. (Краєзнавство, 2013)
18 лютого 2013 року в залі засідань Інституту історії України НАН України
відбулося засідання Президії Правління Національної спілки краєзнавців України,
присвячене підсумкам першого року діяльності нового керівництва Спілки.