Форум краєзнавців столиці - Гончаров, О.; Дмитрук, В. (Краєзнавство, 2013)
27 лютого 2013 р. в Інституті туризму Федерації профспілок України відбулася
III конференція Київської міської організації Національної спілки краєзнавців України.
Колектив Інституту на чолі з ректором С.І.Поповичем, краєзнавчий осередок
закладу надали міській організації НСКУ значну допомогу у проведенні на належному
рівні важливого форуму. Учасники конференції мали можливість ознайомитися з
роботою навчального закладу, книгами на краєзнавчу тематику, які були предтавлені на виставці, та туристично-краєзнавчими публікаціями викладачів Інституту
туризму ФПУ.