Історико-краєзнавче дослідження про Клекотів — село на межі Галичини й Волині - Давидюк, Р. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на книгу: Стрільчук В. Клекотів – село на кордоні (Матеріали до історії). – Дрогобич: «Трек ЛТД», 2012. – 416 с.: іл.