Історико-наукові серіальні видання Одеси кінця ХХ — початку ХХІ століття в контексті розвитку краєзнавчих студій в Україні - Левченко, В.; Левченко, Г.; Петровський, Е. (Краєзнавство, 2013)
Стаття присвячена історико-науковим серіальним виданням Одеси в контексті розвитку
краєзнавчих студій. Подано їх видову характеристику, проблемно-тематичні пріоритети
публікацій, виявлені позитивні й негативні риси функціонування історико-наукових серіальних
видань в контексті ґенези історичної науки. Статья посвящена историко-научным сериальным изданиям Одессы в контексте развития краеведческих исследований. Подана их видовая характеристика, проблемно-тематические приоритеты публикаций, определены положительные и отрицательные черты функционирования историко-научных сериальных изданий в контексте генезиса исторической науки. Article focuses on the historical and scientific serials of Odessa in the context of history research. Filed their specific
characteristics, problem-thematic priorities publications identified the positive and negative features of the functioning
of the history of science serials in the context of the genesis of history.