Інститут гуманітарних проблем – осередок краєзнавчого руху на Придніпров'ї - Кочергін, І. (Краєзнавство, 2013)
У статті аналізується діяльність в сфері краєзнавства Інституту гуманітарних проблем, який
є структурним підрозділом Національного гірничого університету. В статье анализируется деятельность в сфере краеведения Института гуманитарных проблем,
который является структурным подразделением Национального горного университета. There is activity in local history of The Institute of humanitarian problems which is department of The National
mining University is analyzed in this article.