Джерела з історії ремісничих цехів Гадяча XVII-XVIIІ століть - Коваленко, О. (Краєзнавство, 2013)
Публікується огляд джерел з історії цехового ремісництва міста Гадяча – полкового центру
Гетьманщини, рангового гетьманського володіння. Публикуется обзор источников по истории цехового ремесленничества города Гадяч – полкового центра
Гетманщины, рангового гетманского владения. In the article are published the overview of sources in history of the workshops of the Gadyach XVII–XVIIІ cc.
Gadyach was the regimental center in the Hetmanschyna, the hetmans’ ranking city.