Будинки, як і люди, багато пам'ятають... (Про музейну експозицію Київського університету імені Бориса Грінченка "Історія архітектурної пам'ятки на Бульварно-Кудрявській 18/2") - Мовчун, А. (Краєзнавство, 2013)
У статті розповідається про створення у приміщенні ректорату Київського університету
імені Бориса Грінченка музейної експозиції «Історія архітектурної пам'ятки на Бульварно-Кудрявській 18/2» (нині вул. Воровського, 18/2). В статье рассказывается о создании в помещении ректората Киевского университета имени Бориса
Гринченко музейной экспозиции «История архитектурной памятки на Бульварно-Кудрявской 18/2» (теперь
ул. Воровского, 18/2). This article is described the creation of the museum exhibition «History of the architecture on the Bulvarno-Kudryavsky
18/2» (now St. Vorovskogo, 18/2) in the Kiev Boris Grinchenko University administration building.