Приватне листування як джерело з історії життя цивільного населення періоду тимчасової нацистської окупації (на прикладі Полтавщини) - Чиркова, М. (Краєзнавство, 2013)
Проаналізовано інформативність приватного листування мешканців Полтавщини періоду
тимчасової нацистської окупації. Зроблено висновок про недостатню дослідженість цих документів саме як масових джерел, тобто з використанням методу контент-аналізу. Проанализирована информативность частной переписки жителей Полтавщины периода временной
нацистской оккупации. Сделан вывод о том, что эти документы недостаточно исследованы именно как
массовые источники, то есть с применением метода контент-анализа. The paper is to analyse the information capability of civilian population private correspondence in period of German
military occupation during the World War II. It is made a conclusion that the documents as namely the mass
sources, i.e. with use of the content analysis, have not been sufficiently studied yet.