Дислокація частин та з'єднань 2-ої повітряної армії восени 1943 р. на Полтавщині - Табаченко, О. (Краєзнавство, 2013)
У повідомленні йдеться про перебування авіаторів 2-ї повітряної армії ВПС СРСР у селі Березова Рудка на Полтавщині під час звільнення Лівобережної України від фашистських загарбників. В сообщении рассказывается о пребывании авиаторов 2-й воздушной армии ВВС СССР в селе Березовая Рудка на Полтавщине во время освобождения Левобережной Украины от фашистских оккупантов. The article describes the location and stay of aviators from the 2nd Air Army in the village of Berezova Rudka, Poltava region in autumn 1943 during the liberation of Livoberezhna (Left-bank) Ukraine from fascist invaders.