4-та міжнародна наукова конференція "Південь України: етноісторичний, мовний,культурний та релігійний виміри” - Левченко, В.; Кязимова, Г. (Краєзнавство, 2013)
26-27 квітня 2013 року в Одеському національному морському університеті (ОНМУ) відбулася ІV Міжнародна наукова конференція «Південь України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри», яка була ініційована та проведена кафедрою «Українознавство та іноземні мови».