Краєзнавчі форуми на Волині та в Києві: реалії та проекти розвитку - Дмитрук, В.; Букет, Є. (Краєзнавство, 2013)
4 червня 2013 р. на Базі практик табору
«Гарт» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (с. Світязь Шацького р-ну Волинської обл.) відбулося засідання
Президії правління НСКУ та голів правлінь регіональних організацій.