Минуле і сучасне традицій добросусідства Одещини - Довгополова, О. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на науково-популярне видання: Історичні традиції добросусідства Одещини / Упоряд.: І. В. Бринош, Е. П. Петровський.– Одеса, 2011. – 280 с.