Боввани-Болвани. До історії канівського топоніма - Мариновський, Ю. (Краєзнавство, 2013)
У статті висвітлюється генезис, просторово-часовий аналіз ойконімів Канівського району
Черкаської області. В статье освещается генезис, пространственно-временной анализ ойконимов Каневского района
Черкасской области. The article represents the genesis, locative and temporal analysis of oykonyms (terms denoting household items
and activities) of Kaniv district in Cherkasy region.