Трагічні події на Волині: суспільні рефлексії та історична пам'ять - Удод, О. (Краєзнавство, 2013)
У статті піддано аналізу різноманітні погляди та оцінки сучасних польських і українських інтелектуалів на міжетнічний конфлікт часів Другої світової війни. В статье анализируются различные взгляды и оценки современных польських и украинских интелектуалов на междуэтнический конфликт времен Второй мировой войны. The article represents the analysis of different opinions and assessments by modern Polish and Ukrainian intellectuals
on the interethnic conflict at the times of the Second World War.