Особливості та методи економічної оцінки лісових ресурсів - Лицур, І.М.; Матушевич, Н.П. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Висвітлено основні методи економічної оцінки лісових ресурсів, проаналізовано особливості та недоліки їх застосування. Розглянуто перспективи використання затратної і рентної концепції економічної оцінки лісових ресурсів. The basic methods of economic valuation of forest resources, analyze their uses and disadvantages. The prospects of using costly and rental concepts of economic evaluation of forest resources.