Вплив добавки VC–Al на зносостійкість композитів на основі сBN - Сліпченко, К.В.; Петруша, І.А.; Стратійчук, Д.А.; Туркевич, В.З. (Сверхтвердые материалы, 2018)
Повідомляється про зносостійкість матеріалу системи cBN–VC–Al для різального інструменту в умовах безперервного високошвидкісного точіння нержавіючої сталі AISI 316L. Сообщатся об износостойкости режущего материала системы cBN– VC–Al в условиях непрерывного высокоскоростного точения нержавеющей стали AISI 316L. The paper addresses wear resistance of cBN–VC–Al cutting tool material under the conditions of high-speed continuous turning of AISI 316L stainless steel.