Колекція особистих нагород М.І. Сікорського - Вовкодав, В. (Краєзнавство, 2013)
У статті здійснено спробу вивчення, класифікації та систематизації нагород М.І. Сікорського з метою створення їх колекції. В статье предпринята попытка изучения, классификации и систематизации наград М.И. Сикорского с целью создания их коллекции. An attempt to study and classification awards of M.I. Sikorskiy described in the article.