Діяльність московських та ленінградських заготівельних організацій на Поділлі під час Голодомору 1932-1933 років - Рекрут, В. (Краєзнавство, 2013)
У статті розглядається діяльність центральних російських кооперативних організацій щодо заготівлі і вивезення продовольчих ресурсів із Поділля під час Голодомору 1932-1933 років. В статье рассматривается деятельность центральных российских кооперативных организаций относительно заготовки и вывозки продовольственных ресурсов Подолии во время Голодомора 1932-1933 гг. The article highlights activities of the Central Russian Co-operative organizations regarding collection and transportation of the food stocks of Podoliya during 1932-1933.