Вірність як життєва позиція: Олександр Петрович Єрмак - Демиденко, Т. (Краєзнавство, 2013)
У статті висвітлено основні етапи життя, педагогічної та наукової діяльності Олександра
Єрмака. Значну увагу приділено вагомим творчим здобуткам відомого полтавського вченого-історика, педагога, краєзнавця. В статье освещены основные этапы жизни, педагогической и научной деятельности Александра Ермака. Значительное внимание уделено весомым творческим достижениям известного полтавского ученого-историка, педагога, краеведа. The article deals with basic stages of life, educational and scientific activity of Alexander Yermak.
Considerable attention is devoted to significant creative achievements of a noted Poltava scientist – historian,
pedagogue dealing with study of local lore.