Настя Грінченко: становлення особистості та формування життєвих переконань - Клименко, Н. (Краєзнавство, 2013)
У статті на основі нових архівних джерел висвітлюються сторінки з біографії доньки Бориса
Грінченка – Насті: дитинство, юність, навчання в чернігівській та київській гімназіях. Розглядається вплив сімейного виховання на формування особистості, світоглядних орієнтирів та життєвих переконань. В статье на основе новых архивных источников освещаются страницы из биографии Насти Гринченко:
детство, юность, учеба в черниговской и киевской гимназиях. Рассматривается влияние семейного воспитания на формирование личности, мировоззренческих ориентиров и жизненных убеждений. Biographyof Nastya Hrinchenko is highligh tedinth isartic lebasedon new archival sources: childhood, youth, education
in gymnasiums in Chernigiv and Kyiv. The article is also dedicated to an in fluence off amily education on
the personality development, ideological or ientations and life convictions.