Михайло Сікорський – засновник Переяславської археологічної школи - Юрченко, О.; Колибен, О. (Краєзнавство, 2013)
У статті розглянуто внесок Михайла Івановича Сікорського у формування переяславської археологічної школи. В статье рассмотрен вклад Михаила Ивановича Сикорского в формирование переяславской археологической школы. The article describes the contribution of Mykhaylo Sikorsky in the formation archaeological School of Pereyaslav.