Німецькі етноконфесійні спільноти Галичини на тлі етнополітики Польщі (1919-1939 рр.) - Федик, Л. (Краєзнавство, 2013)
Аналізуються умови проживання німецьких конфесійних спільнот Галичини. Розглядаються
основні напрями їх діяльності для збереження національної самобутності та місце конфесійного
чинника у цьому процесі. Анализируются условия обитания немецких конфессиональных общностей Галиции. Рассматриваются
основные направления их деятельности для сохранения национальной самобытности и место конфессионального фактора в этом процессе. The terms of dwelling of the German confessional associations of Galicia are analysed. The basic directions of
their activity for saving of national originality and place of confessional factor are examined in this process.