Матеріали Ілька Борщака в особовому архіві Омеляна Пріцака - Потульницький, Г. (Краєзнавство, 2013)
Стаття покликана дати загальний огляд матеріалів українського дослідника-емігранта Ілька
Борщака, які зберігаються в архівній колекції Омеляна Пріцака, що є структурною складовою
Наукового архіву Національного університету «Києво-Могилянська академія». В статье дается общая характеристика материалов украинского исследователя-эмигранта И. Борщака, которые хранятся в архивной коллекции О. Прицака. Архив О. Прицака является составной частью
Научного архива Национального университета «Киево-Могилянская академия». The article is devoted to the general overview of the materials of E. Borschak. They are conserved in the archival
collection of O. Pritsak. The archive of O. Pritsak is an essential part of the Research archive of the National University
«Kyiv-Mohyla Academy”.