Піонери соціальної медицини в Україні (перша чверть ХХ ст.) - Вітковський, С. (Краєзнавство, 2013)
У статті розглядається наукова та організаційна діяльність О.В. Корчак-Чепурківського,
В.Я. Підгаєцького, М.А. Кудрицького в умовах політичних змін та перетворень академічних установ (1917-1930-х рр.). В статье раскрывается научная и организационная деятельность О.В. Корчак-Чепурковского, В.Я. Подгаецкого, М.А. Кудрицкого в условиях политических изменений и преобразований академических учреждений (1917-1930-е гг.). The article deals with scientific and organizational activities O.V. Korczak-Chepurkivskoho, V.J. Pidhayetskiy,
M.A. Kudrytskiy in political change and transformation of academic institutions (1917-1930’s).