Другі краєзнавчі читання пам'яті Петра Тронька - Смілянець, С.; Гончаров, О. (Краєзнавство, 2013)
20 листопада 2013 року в рамках других краєзнавчих читань, присвячених пам'яті Петра
Тронька (перші проходили у листопаді 2011
року), в Національній історичній бібліотеці України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція “Бібліотечне краєзнавство
у культурному просторі України”.