Новий документальний погляд на переломний період історії рідного краю - Віднянський, С. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на книгу: Аржевітін С.М. «Карпатська Україна: епоха в добі. Передумови утворення, доба
незалежності, спогади і документи». – Вінниця, 2013. – 868 с.