Актуальні паралелі в ретрорепортажі києвознавця - Гончаров, О. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на книгу: Сергій Вакулишин. Репортаж з Києва 1913 року. – Київ: Українська видавнича спілка, 2012. – 115 с.