Джерельні свідчення нищення української культури - Калакура, Я. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на книгу: Білокінь Сергій. Масовий терор як засіб державного управління в СРСР (1917-1941 рр.): джерелознавче дослідження. Т.2. – Дрогобич: Коло,2013. – 1066 с.