Історична пам'ять в регіональному вимірі - Шляхов, О. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на книгу: Історична пам'ять Дніпропетровщини: колективна монографія – Д.: Дніпропетровська обласна редколегія по підготовці й виданню тематичної серії книг «Реабілітовані історією». – Вид-во «Монолит», 2012. – 476 с.