Місце і роль екологічної культури в забезпеченні сталого розвитку: теоретико-методологічні аспекти - Куценко, В.І.; Решетняк, А.Д. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Розкривається значення сталого розвитку в житті людини, місце культури в його забезпеченні. Обґрунтовується необхідність посилення в усіх навчальних закладах екологічної освіти та культури. They describe the importance of sustainable development in human life, a place of culture in its provision, the necessity of strengthening in all schools environmental education and environmental culture.