Методичні підходи до економічної оцінки лісових ресурсів - Лицур, І.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
У статті сформовано процедуру комплексної економічної оцінки лісових. Запропоновано новий підхід до визначення замикаючих затрат для основних типів лісорослинних умов. Виділено лісогосподарську (у лісовирощуванні) та лісозаготівельну (у лісоексплуатації) ренту. The article formed the complex process of economic assessment of forest resources and given it’s definition. A new approach to determining costs for locking the main types of forest. Allocated forestry (in Keywords: forest) and forest harvesting (in forest exploitation) rents.