Водоресурсний потенціал Житомирщини у контексті вирішення економіко-екологічних проблем розвитку підприємництва - Данилко, В.К.; Марченко, К.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
В статті проаналізовано джерела впливу на стан водних ресурсів Житомирщини та визначено його вплив на прийняття рішень щодо розв’язання економіко-екологічних проблем розвитку підприємства. In the article there are analyzed the resources of influence on the water storage in the Zhytomyr region and identified its impact on decision-making while solving economic and ecological problems of the enterprise development.