Територіальне планування сільськогосподарського землекористування – основа його просторового розміщення - Дорош, О.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Визначено роль та місце територіального планування у просторових утвореннях, стан і перспективи використання сільськогосподарського землекористування. The role and place of the territorial planning of spatial formations, the state and prospects of agricultural land use.