Методологічні засади формування структурно-динамічної теорії в системі регулювання природоохоронної діяльності - Жарова, Л.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
У статті наведені результати аналізу сучасного стану теорії та практики природоохоронної діяльності, запропоновано засади формування структурно-динамічної теорії . In the article the results of analysis of modern theoretical trends and practical examples in framework of nature management are represented. The series of propositions for formation structure-dynamic theory are formulated.