Економічна діагностика ринкової інфраструктури для цілей сталого розвитку - Іртищева, І.О.; Стройко, Т.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
У статті досліджено основні проблеми сучасного етапу функціонування суб’єктів ринкової інфраструктури. Виявлено основні диспропорції та невикористанні можливості з метою подальшого обґрунтування стратегічних напрямів розвитку ринкової інфраструктури. In the article the basic problems of the modern phase of the business market infrastructure. The main disparities and untapped opportunities to further study the strategic directions of development of market infrastructure.