Характеристики тестового завдання як один із складників процесу тестування з позицій інтеракціонального підходу - Проценко, Н.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
Предметом нашого дослідження є короткий огляд та характеристика основних складників процесу тестування, які взаємодіють під час здійснення тестованим мовленнєвої діяльності при виконанні тесту з іноземної мови. Здійснено аналіз таких характеристик тестових завдань як сетінг, рубрики тесту, подача матеріалу, очікувана відповідь. Предметом нашего исследования является краткий анализ и характеристика основных компонентов процесса тестирования, которые взаимодействуют во время осуществления тестированным речевой деятельности при выполнении теста по иностранному языку. Осуществлен анализ таких характеристик тестовых заданий как сетинг, рубрики теста, подача материала, ожидаемый ответ. The subject of our investigation is a brief analysis and characteristics of the main components in testing process. These components are to interact when performing a test task. Such categories as setting, rubrics, input, expected response are investigated.