Розвиток відносин власності в системі раціонального використання та відтворення земельних ресурсів - Ібатуллін, Ш.І.; Степенко, О.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
У статті розглянуто питання розвитку земельних відносин у контексті здійснення земельної реформи в Україні. Визначено необхідність удосконалення відносин власності як передумови раціонального використання та відтворення земельних ресурсів. In article questions of development of ground relations in a context of realisation of land reform in Ukraine are considered. Necessity of improvement of relations of the property as necessary precondition of rational use and reproduction of ground resources is defined.